Nyerj MOST 60 perces
Thai Olajos Masszázst
6.600 Ft értékben
+
10 perc szolárium extra ajándék

A játék menete, hogy bekerülj a sorsolásba :

Még sorolhatnánk, helyette viszont inkább gyere el és győződj meg róla személyesen😉


Legyetek aktívak Facebook- és Instagram-oldalunkon, mert napi érdekességeket, ajánlatokat és akciókat posztolunk! image.pngimage.png🥰


Köszönjük, ha megosztod, hogy ismerőseid se maradjanak le a lehetőségről.

Várunk titeket szeretettel Miskolc belvárosában!


Üdvözlettel:
A Phuket Spa Thai Massage csapata💙

Nem kell mást tenned, keresztneved és e-mail címed megadásával részt vehetsz nyereményjátékunkban!

Az utalvány érvényes: 2020. Június 1. és 2020. Szeptember 30. között szabad helyek függvényében. Nyerteseinket a nyereményjáték során megadott e-mailben értesítjük.

Kövessétek, legyetek aktívak Facebook- és Instagram-oldalunkon, mert napi érdekességeket, ajánlatokat és akciókat posztolunk! 💥🎁🥰

Thai Olajos Masszázs a legnépszerűbb ajánlatunk

A tradicionális masszázs olajjal végzett változata, amelyben a nyugtató, kellemes illatú olajok még teljesebb nagyobb relaxációs élményt nyújtanak. Pihentetőbb és kevésbé erőteljes mint a tradicionális thai masszázs. Az olajtól csúszóssá vált testen bizonyos fogásokat elhagynak. Az olajos masszázs serkenti a vérkeringést, az illóolajok pedig a bőrön át felszívódva és az orron keresztül belélegezve is hatást gyakorolnak. Segít a méregtelenítésben, a bőrt rugalmassá, selymessé teszi, a fáradt lelket felüdíti. A teste és a bőre ellazul, stressze oldódik a természetes olajoknak köszönhetően.

Elérhetőségeink:

Nyitvatartás:
Hétfőtől vasárnapig
8:00 – 22:00
Masszászok 10:00-tól.

Minden jog fenntartva. A weboldalakon található szövegek, képek, grafikák,animációk, videók és egyéb tartalmak, valamint ezek elrendezése szerzői jogvédelem és más vonatkozó törvények védelme alatt áll. A https://phuketspa.hu/ alatti weboldal, illetve a Phuket Spa tradicionális thai masszázs és szolárium szalon webshop tartalmait előzetes hozzájárulásunk nélkül tilos kereskedelmi céllal másolni, terjeszteni, megváltoztatni illetve harmadik személynek továbbadni.

nap
óra
perc
másodperc