Thai talp masszázs

Kevesen tudják, de a talpmasszázzsal rengeteg betegséget lehet kezelni. Ugyanis a talp idegellátása rendkívül gazdag, több mint 70.000 idegvégződés található rajta. Ezért alkalmas arra, hogy rajta keresztül a szervezet egészét kezeljék. Minden szervnek megvan a pontos helye és gyógyítási módja a reflexológiában. A masszázs során fából készült botocskákat is alkalmaznak. A kezelés végén pedig nyújtó frissítő gyakorlatokat alkalmaznak.

Gyógyító

Aktivitás

45 perc / 60 perc / 90 perc / 120 perc

8.600 Ft / 9.600 Ft / 12.600 Ft / 14.600 Ft

Manager masszázs​

A hosszantartó ülőmunka, a monoton számítógépes irodai feladatok, a hosszantartó egyhelyben ülés, rossz testtartás hatására, a stressz és a fokozott munkatempót teljesítők végtagjai gyakran elzsibbadnak, elfáradnak. A gyakori fejfájás, tompultság és rossz közérzet sem ritka, mindezek a csapatmunkát vagy az önálló munkavégzést is negatív irányba befolyásolhatják. A manager masszázs egy speciálisan kialakított székben, teljes öltözetben történő masszázs, amely a keringés fokozásával mozgósítja, felfrissíti szervezetünket. A szék felépítése révén tehermentesíti a nyaki, háti és ágyéki gerincszakaszt.

Izomlazító

Jó közérzet

15 perc / 30 perc / 45 perc / 60 perc

3.900Ft / 6.600 Ft / 8.600 Ft / 9.600 Ft

Tradicionális thai masszázs

Távol-keleti, ősi, tradicionális masszázsfajta, amely több ezer éves hagyományokon alapul. A thai masszázs célja az izmok nyújtásával, nyomásával, különböző testhelyzetek felvételével, a szabad energiaáramlás biztosítása, fájdalmak és merevségek oldása, rugalmas, hajlékony, elengedett állapot létrehozása. Fájós, kezelés alatt álló testrésszel szigorúan csak saját felelősségre vállalható, mindenképpen azt ajánljuk, hogy tradicionális thai masszázs előtt kérje kezelőorvosa véleményét.

Csökkenti a stresszt

Energikus

45 perc / 60 perc / 90 perc / 120 perc

9.700 Ft / 10.700 Ft / 13.700 Ft / 15.700 Ft

Thai olajos masszázs

A tradicionális masszázs olajjal végzett változata, amelyben a nyugtató, kellemes illatú olajok még teljesebb nagyobb relaxációs élményt nyújtanak. Pihentetőbb és kevésbé erőteljes mint a tradicionális thai masszázs. Az olajtól csúszóssá vált testen bizonyos fogásokat elhagynak. Az olajos masszázs serkenti a vérkeringést, az illóolajok pedig a bőrön át felszívódva és az orron keresztül belélegezve is hatást gyakorolnak. Segít a méregtelenítésben, a bőrt rugalmassá, selymessé teszi, a fáradt lelket felüdíti. A teste és a bőre ellazul, stressze oldódik a természetes olajoknak köszönhetően.

Gondtalan

Egészséges

45 perc / 60 perc / 90 perc / 120 perc

9.700 Ft / 10.700 Ft / 13.700 Ft / 15.700 Ft

Relax masszázs (hát+váll+nyak)

Hát, váll és nyak területére összpontosuló thai masszázs, a tradicionális testmasszázshoz hasonlóan matracon fekve, lenvászon ruhában történik. Az egyik leghatékonyabb eljárás a stresszes életmód, az ülőmunka, a helytelen testtartás következtében kialakult görcsös hátizmok lazítására. A kúraszerűen alkalmazott masszázs nem csak rendkívül nyugtató hatású a léleknek, hanem megoldást nyújt a testi panaszok esetleges fájdalmak enyhítésére is. A Relax masszázstípus a test felső részét célozza meg, kifejezetten azoknak ajánljuk akik ezen területen szenvednek a problémáktól.

Felszabadult

Nyugalom

45 perc / 60 perc / 90 perc

9.700 Ft / 10.700 Ft / 13.700 Ft

Relax masszázs olajjal (hát+váll+nyak)

A hát- nyak- és vállak legproblémásabb területein végzett testre szabott masszázs, a fájdalom csökkentése, a csomók megszüntetése, a helyes testtartás helyreállítása és a stressz felszabadítása érdekében. Az olaj bemasszírozásával értékes tápanyagok jutnak a bőrbe. A masszázs hatása a kezelés után még több napon át érezhető. Kifejezetten ajánlott stresszes életvitelű, feszült vagy szorongó vendégeknek. A kizárólag növényi bázisú olajok és illóolajok keverékéből készült, paraffin- és egyéb adalékmentes aromaolajaink közül Ön választhat, igénye szerint.

Frissesség

Energia

45 perc / 60 perc / 90 perc

9.700 Ft / 10.700 Ft / 13.700 Ft

Kéz és fejmasszázs

A thai kéz & fej masszázs-típus egy csodálatos relaxáció, amely a fejet és a kezeket célozza meg amelyeken feszültség nyugszik. Gyengéd és pihentető “utazás” egy belső tájra, mely “utazás” végén ellazulva, megvilágosodva, energiával telítetten térünk vissza. Egy igazán nyugtató élmény azok számára, akiknek szüksége van egy kis szünetre a rohanó világ zajától távol. A masszázsnak köszönhetően felfrissül a test és a lélek egyaránt.

Kényelem

Egyensúly

30 perc / 45 perc / 60 perc / 90 perc

6.600 Ft / 8.600 Ft / 9.600 Ft / 12.600 Ft

Gyermek masszázs
(6-12 éves korig)

A masszázs bizonyítottan jótékony hatással van a szervezetre, így természetesen a gyermekek szervezetésre is. Hatására mind szellemileg, mind fizikailag kiegyensúlyozottabbá válnak. Amellett, hogy a masszázs minden szerv működésére kedvezően hat, a masszírozott gyermekek mindennapjaiban is helyet kap ez az ősi gyógymód, melyet felnőttkorban sem hagynak el. A kezelés célja a gyerekek vér és nyirok keringésének serkentése, a rossz tartás elkerülése vagy javítása, az idegrendszer stimulálása, az emésztés elősegítése, és a szervezet védekező erejének fokozása.

Jótékony

Pihenés

30 perc / 45 perc / 60 perc / 90 perc

6.600 Ft / 8.600 Ft / 9.600 Ft / 12.600 Ft

Phuket Pack (talp+kéz)

A PhuktePack fantázia nevű masszázstípus kedvelőinél a masszőrök a thai talpmasszázst egészítik ki a kézfejek és a karok szakszerű masszírozásával. Vendégeink a kényeztetés és feltöltődés közben kényelmes Thaiföldről érkezett fotelekben relaxálnak. A kéz- és a talp masszázs egymástól függetlenül, külön-külön is hatékonyan működő gyógymódok, azonban együtt végezve erősítik egymás hatását.

Kellemes

Regeneráció

60 perc / 90 perc / 120 perc

10.700 Ft / 13.700 Ft / 15.700 Ft

Phuket Dream (talp+nyak+váll+fej)

Thai fotelekben történő ülő masszázs-típus, a talp az úgynevezett RELAX és – fejmasszázstípussal történő összekapcsolása, amely egy komplexebb kombináció. A fej-masszázs során felfrissül arcbőrünk, javul fejbőrünk vérellátása, mely hatására hajunk megújul, élettel teli lesz, hozzájárulhatunk a ráncok kisimításához. A vállak és a nyak azok a területek, ahol a testben lévő feszültségek összegyűlnek így az egyik leghatékonyabb eljárás a stresszes életmód, az ülőmunka, a helytelen testtartás következtében kialakult görcsös hátizmok lazítására

Feltöltődés

Harmónia

60 perc / 90 perc / 120 perc

10.700 Ft / 13.700 Ft / 15.700 Ft

Phuket Heaven (talp+nyak+váll+fej+kéz)

3600 Ft-tól

A PhuketHeaven elnevezésű masszázs kombináció egyenesen Thaiföldről érkezik, ahol ez nagy népszerűségnek örvend. A PhuketDream masszázskombináció kézfejek és karok masszírozásával egészül itt ki. A vérnyomást szabályozó zónák a kézfejeken találhatóak, pontosabban az ujjaink kézközépcsontjai között. A kézmasszázs szintén több ezer éves múltra tekint vissza. A kezelés végén nyújtó frissítő gyakorlatokat alkalmaznak a szakképzett thai masszőrök.

Megújulás

Életvidám

90 perc / 120 perc

13.700 Ft / 15.700 Ft

Elérhetőségeink:

Nyitvatartás:
Hétfőtől vasárnapig
9:30 – 21:30

nap
óra
perc
másodperc