Hát vagy éppen derékfájdalmak? Itt az egyik leghatékonyabb hatékony megoldás.

Az emberek nagy része azért fordul masszőrhöz, mert fáj valamije. Érdekesség, hogy a legtöbb krónikus fájdalom a foglalkozásunkhoz köthető; megvannak a tipikus irodista panaszok, kőműves panaszok, sofőr panaszok stb. Mindenkinek az a terület fáj, ami a legtöbb, vagy legrosszabb terhelést kapja a munkavégzés során.

Van az a pont, amikor az ember orvoshoz fordul a fájdalmával, és a gyógyszeres kezelés csodatételében hisz, de a többség először finomabb módszerekkel próbálkozik. Például masszázzsal – az nem tűnik túl drasztikusnak, mégis sokan dicsérik a hatékonyságát. Különben is, mindenkinek jár egy kis lazítás, márpedig a masszázs elég kellemes időtöltésnek ígérkezik.

Az egész testet átmozgató thai masszázs

Akik ilyen-olyan folyamatos fájdalmakkal küzdenek, gyakran teszik le a voksukat a thai masszázs mellett, ugyanis erről köztudott, hogy mindent átmozgat. Vagyis gyakorlatilag bármilyen fájdalom esetén hatásos lehet. Tény, hogy nem nagyon lehet vele mellényúlni, hiszen a másfél-két órás alkalmak során valóban tetőtől talpig átgyúrják az embert, nyújtják az izmokat, kimozgatják az ízületeket. 

Ennél azonban többet is tesznek: nyomással ingerlik az akupunktúrás pontokat, ami még hatékonyabbá teszi az egész folyamatot. Nem csak a testi, hanem a lelki fájdalmak, blokkok oldása is végbemegy ugyanis.

A stressz és fájdalom egyszerre megszűnik

Sokan nem tudják, vagy hallottak róla, de nem veszik komolyan, hogy a testi fájdalmak sokszor lelki eredetűek. Amikor rengeteg stressz ér valakit a munkahelyén, azt gondolja, hogy kilép az ajtón, és a feszültség megszűnik, legalábbis a következő munkanapig biztosan. Csakhogy ez nagyon sok esetben nincs így.

Eleve, rengeteg ember nem tudja csak úgy letenni az ajtóban a munkahelyi gondokat. Cipeli magával haza, ami miatt aztán a szabadidejében is ideges, ingerlékeny, esetleg még alvászavarokkal is küzd. A nem megfelelő pihenés pedig fokozza a stresszes állapotot, így aztán az ember hamar egy mókuskerékben találhatja magát. A stressz pedig előbb-utóbb fizikai tünetekben is meg fog nyilvánulni – leginkább krónikus fájdalmakban.

Szabadítsd fel a benned lévő energiákat

A thai masszázs segíti az energia szabad áramlását, ezáltal oldja a feszültséget, stresszt is, segít abban, hogy relaxáljunk, ellazuljunk. Így nem fogjuk a munkahelyi gondokat magunkkal cipelni, aminek köszönhetően nyugodtabbak, kiegyensúlyozottabbak leszünk. Így pedig a krónikus fájdalmaktól is jóval könnyebben megszabadulhatunk. 

Az ugyanis egy dolog, hogy megnyújtjuk az izmokat, kimozgatjuk az ízületeket – ezek átmeneti enyhülést hoznak, de ha a stressz marad, akkor a fájdalom is vissza fog térni. Éppen ezért a hatékony kezelés titka, hogy mind a kettőt kezeljük. A thai masszázs pedig éppen ezt adja: a testtel és a lélekkel egyszerre foglalkozik, öngyógyító folyamatokat indít be, hogy teljes gyógyulást lehessen elérni.

A thai masszázs segít egy testi és lelki értelemben egyaránt görcsmentes, kiegyensúlyozott állapotot elérni és fenntartani. Ez pedig mindenképpen hozzájárul ahhoz, hogy ne kelljen feszültségben, fájdalomban élni a mindennapokat – így pedig számos esetben érhető el jelentős életminőségbeli javulás.

Legyetek aktívak Facebook- és Instagram-oldalunkon, mert napi érdekességeket, ajánlatokat és akciókat posztolunk! 

Faceboook & Instagram

Várunk titeket szeretettel Miskolc belvárosában!

Üdvözlettel:

A Phuket Spa Thai Massage  csapat

phuketspa.hu

nap
óra
perc
másodperc