Test, lélek, szellem! Minden egy helyen.

A thai masszázsnak már igazi kultúrája van Magyarországon is  – hozzájárul az egészség megőrzéséhez, megelőzéséhez és megtartásához. Az indiaiak annak idején kitapasztalták a leghatékonyabb technikákat és ezt  használták fel arra, hogy létrehozzák ezt a hihetetlenül sok szempontból hatékony masszázstechnikát.

A lényeg ugyanis az, hogy nemcsak testileg hat, hanem lelkileg is. A spirituális vonatkozásai segítik elő annak a különleges eredménynek a létrejöttét, ami miatt a thai masszázst akkora csodaként élik meg az emberek. 

Nem kizárólag a fizikai részre koncentrál hanem a lélekre is.

Azon túl, hogy a kimozgatás, a különböző pontok nyomása egyértelműen fizikai szempontból segíti elő a fájdalmak és a merevség megszűnését, a thai masszázs van még egy, magasztosabb célja. Ez pedig az, hogy egyensúlyba hozza a test elemeit. Az indiaiak szerint ugyanis az ember életében jelenlévő problémák az energiaáramlására is hatnak.

Amennyiben az ember egészséges, az életenergiája gond nélkül, akadálytalanul áramlik a csakrákban. A problémáink azonban ezt megnehezítik, az áramlást megzavarják. Az így létrejövő izomfeszülés, merevség, krónikus fájdalmak pedig csupán ezeknek a tünetei. 

Éppen ezért nagyon fontos, hogy a thai masszázs során azon túl, hogy kimozgatják az embert, nyújtják az izmokat, az akupunktúrás pontokat is ingerlik a masszőrök. Mintegy másfél-két óra alatt a masszőr a test minden pontjára képes eljutni, így semmi nem maradhat ki, mindenhol megtörténik az oldás. Ne lepődjünk meg azon, hogy ezekhez a masszőr nemcsak a kezét használja, hanem talppal, térddel és könyökkel is.

Fontos cél az egyensúly is.

A thai masszázs során alkalmazott mozdulatok tehát hatással vannak a test energiapályáira, oldják az azokban keletkezett blokkokat. Ennek köszönhetően öngyógyító folyamatok indulnak be, amik nemcsak megelőzni, hanem gyógyítani is tudnak különböző betegségeket, fokozatosan mérsékelve a már meglévő tüneteket. És ez a thai masszázs célja: az energiaáramlásban keletkezett blokkok oldása, ezzel pedig az öngyógyítás elindítása.

A masszázzsal képesek vagyunk elérni a kiegyensúlyozott mindennapokat, azt, hogy az alanynál állandó állapot legyen a jó közérzetet, és búcsút inthessen az izomfeszülésnek és izommerevségnek is.

Azont túl tehát, hogy egyértelmű és azonnali fájdalomcsillapító hatása van, a thai masszázs egyértelműen segíti a további gyógyulási folyamatot, javulást eredményez. Ahhoz, hogy a legtöbbet hozzuk ki a természetes gyógymódból, rendszeresen javasolt ellátogatni a masszőrhöz, hogy folyamatosan fent tudjuk tartani a stresszmentes állapotot, és biztosítsuk a zavartalan energiaramlást.

Ezért ad többet, mint más technikák.

Az előzőek alapján már egyértelmű, hogy miért is több a thai masszázs, mint más masszázsmódok: mert nemcsak a megfogható, fizikai részre koncentrál, hanem arra is, amit nem látunk, vagyis az energiákra. Ezek létezéséről a legtöbben tudomást sem vesznek, pedig nagymértékben tudják befolyásolni az egészségünket, testi értelemben is.

Az energiaáramlás rendbehozásával számos betegség tünetei enyhíthetők vagy megszüntethetők, természetes módon – és éppen ez a valódi célja, a pillanatnyi megkönnyebbülésen túl. Ezért nevezik a thai masszázst gyógyító erejűnek.

Legyetek aktívak Facebook- és Instagram-oldalunkon, mert napi érdekességeket, ajánlatokat és akciókat posztolunk! 

Faceboook & Instagram

Várunk titeket szeretettel Miskolc belvárosában!

Üdvözlettel:

A Phuket Spa Thai Massage  csapat

phuketspa.hu

nap
óra
perc
másodperc